NYPD SECURITY este persoana juridica romana cu capital integral privat, constituita constituita in baza prevederilor Legii 31 din 1990, inregistrata la ORC sub numarul J 08/54/2006.

Figuram in evidenta financiara centralizata, C.U.I.: RO 18278647. Obiectul principal de activitate il constituie prestarile de servicii de paza si protectie bunuri si persoane, avand Licenta de functionare nr. 0854./ P, eliberata de Ministerul Administratiei si Internelor.

Datorita gradului ridicat infractional, din ultima vreme, paza nu mai este un lux,ci a ajuns o necesitate, iar pentru NYPD SECURITY ,atat vietile clientilor nostri, cat si bunurile locuinţei, familiei sau a companiilor acestora reprezinta o valoare primara si absoluta. Principalul nostru obiect de activitate este reprezentat de Protectia Bunurilor si Persoanelor: paza obiectivelor, a bunurilor si valorilor, transportul de bunuri si valori, servicii de garda de corp si instalarea sistemelor tehnice antiefractie.

Serviciile de calitate oferite de noi cu agenti de securitate cu inalta pregatire profesionala si psihică conform legislaţiei în vigoare, avizaţi de organele abilitate şi atestaţi de Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale , specializaţi, cu experienţă,in cadrul societatii noastre ,au fost si sunt asigurate numai cu profesionalism si eficienta, in cei 7 ani prezenti pe piata din Romania.
Servicii oferite
  • MONITORIZARE

  • INTERVENTIE RAPIDA

  • PAZA CANINA

  • PAZA UMANA

  • ESCORTA VIP

  • TRANSPORT VALORI

  • SECURITATEA LA EVENIMENTE

Obiectivul NYPD SECURITY

Obiectivul nostru este sa implementam in continuu conditii optime pentru clientii nostri si sa gasim solutiile cele mai usoare pentru acestea, privind securitatea.

In afara faptului ca venim cu solutii pentru dumneavoastra, NYPD SECURITY este o companie foarte flexibila si se poate adapta in orice situatii,in functie de cererile beneficiarului si pentru multumirea acestuia.

Siguranta ti-o oferim noi!


© Copyright 2013. NYPD SECURITY - Paza si protectie

Creat si gazduit de Media Codlea Info