Compania de Paza NYPD SECURITY evoluează în sectorul companiilor de securitate din România din anul 2006, acumulând astfel experiența necesară pentru alcătuirea unor echipe de agenți de securitate și agenți de intervenție calificați și echipați la cele mai înalte standarde. După evaluarea necesităților fiecărui obiectiv in parte, le recomandam clienților personalul de care au nevoie, în echipa noastră regăsindu-se agenți specializați în obiective de protocol, recepții, cu o ținută impecabilă, de la echipament SWAT până la ținută business cu bune abilități de comunicare.

În situaţii de urgenţă (incendii, calamităţi etc.), agenţii sunt instruiți să intervină corespunzător şi să acorde primul ajutor, compania noastră fiind acreditată CNFPA pentru a desfăşura cursuri de agenţi de securitate şi de servant pompier. Periodic agenţii de securitate sunt evaluaţi fizic şi psihologic de personal medical calificat, iar pregătirea fizică este asigurată prin antrenamente asistate de un instructor licenţiat.

Pentru a ne asigura clienții de eficiența agenților noștri, ne-am format o echipă de management specializată pe diminuarea pierderilor și a situațiilor de urgență. Obiectivele sunt monitorizate în permanență de către dispeceratul nostru comunicand cu toti agentii,care trebuie sa dea raportul din 2 in 2 ore, inspectorii de securitate verifică și susțin zilnic personalul din obiective,seful de tura verifica si el,iar in caz de nevoie majora. Astfel, un agent de securitate al Companie de Paza NYPD SECURITY este susținut de 1 echipa de intervenție, un inspector specialist în securitate,sef de obiectiv,sef de tura cu toții fiind monitorizați de către dispecerii noștri,iar nu in ultimul rand de catre administratorul societatii NYPD SECURITY.

© Copyright 2013. NYPD SECURITY - Paza si protectie

Creat si gazduit de Media Codlea Info